Bilder   

Hemsidan

Matlagning

Bilder

Artiklar

Vällevnad
 
 
Woinemer Hausbraueri del 2

De har inte bara öl här, utan serverar god mat också. Nedan följer några exempel. Det finns vissa rätter där det ingår musik, till exempel Handkäs´ mit musik. Det innebär inte att det kommer någon som börjar spela musik, utan musiken får man stå för själv, vanligvis på vägen hem, eftersom rätten innehåller sådant som surkål och lök (, som har vissa musikaliska egenskaper). En annan skojig rätt är A Fuhr Mist (en kärra dynga) som är tre sortes filéer som tillsammans med pommes frites serveras i en liten träskottkärra. De har även en rätt till låg kostnad för två personer, som består av en träpall som dingnar av olika sortes korv, ost, frukt och grönsaker. Klicka på bilderna nedan för att öppna dem i formatet 800x600 i ett nytt fönster.

Gå till: Del 1 Del 2

 
 
 
Click for large picture
En annan slutprodukt: Mörkt öl.
 
 
 
Click for large picture
Om man beställer extra sallad kan man få någon ting sådant här.
 
 
 
Click for large picture
Till vissa rätter ingår sallad, och kan den se ut så här. Notera surkålen i botten. Mumsfillibabba tycker vissa, till exempel jag.
 
 
 
Click for large picture
När köket har stängt, kan man till exempel beställa en sådan här rätt. Notera att brödskivan som ägget ligger på är en korv och inte bröd!
 
 
 
Click for large picture
Feuriges Pfeffersteak Deras pepparstek är ljuvlig och härligt stark. Den serveras med gröna bönor och stekt potatis.
 
 
 
Click for large picture
Feuriger Balkanspiess Det här är en rätt från Balkan, som består av kött på grillspett med en stark tomat- och paprikasås ( - tror jag att det är ) och tomatris. Gott även det!
 
 
 
Click for large picture
Under sparris-sässongen kan man beställa till exempel denna härliga anrättning. Béarnaisesåsen var söt i smaken! Detta var nytt för mig - men intressant att testa.
 
 
 
Click for large picture
Woinemer Schnitzelplatte Denna anrättning består av tre skivor fläskkotletter med två olika såser och pommes frites. Kanongott!
 
 
 
Click for large picture
Bierbraten (Porterstek) mit Kartoffelknödel und Rotkraut (rödkål). Den här rätten har jag inte själv smakat, men enligt den som åt denna rätt så smakade det mycket gott.
 
 

Redaktör: snidre   Stefan Carlsson © 2002-2020.
Publiserad: 2005-04-28 Upphovsrätt och ansvarsbegränsning
Senast ändrad: 2005-05-06 E-mail: snidre@yahoo.com