Vällevnad   

Hemsidan

Matlagning

Bilder

Artiklar

Vällevnad
 

 
 
 
 
Vällevnad
 
Under den här rubriken har jag samlat information om sådant som handlar om hur man lever sitt liv väl. Främst vill jag berätta om min egna erfarenheter.
 
Det som jag skriver här skall ses som en inspirationskälla och inte som en allenarådande sanning. Anledningen till att jag vill förmedla detta är att under senare delen av år 2002 öppnade sig ett nytt liv för mig - och jag tror att mina erfarenheter kan vara till nytta och glädje även för andra. Rent praktiskt blev resultatet att jag blev piggare om dagarna, sov bättre och gick dessutom ned i vikt. Framför allt så märkte jag under Thailandsemestern att jag orkade mycket mer än under tidigare resor.

Dessa sidor kommer att vara levande - dvs. jag kommer att då och då gå in för att lägga till och ändra på innehållet - allteftersom jag vinner nya erfarenheter.
 
 
 
 
 
Ändra livsstil
 
Oavsett om det är frågan om att gå ned i vikt, bygga upp en muskulös kropp, förbättra sitt allmäna hälsotillstånd eller liknande, så är det en fråga om att byta livsstil. Engångsinsatser ger ingen bestående förändring. Det gäller att bestämma sig för vad man vill uppnå och sedan välja en livsstil som befrämjar målsättningen. Om man exempelvis väger 100 kg, men vill väga 80 kg, då måste man ändra sin livsstil så att den motsvarar vad man behöver för att hålla sig på 80 kg när det gäller matintag, motion, sömn och stress. Det är detta, som dessa sidor i praktiken handlar om.
 
 
 
 
Vällevnad 
1.) Motion  
2.) Mat  
3.) Andning  
4.) Sömn  
5.) Attityder  
6.) Hjälpmedel  
Referenser och rekommendationer  
 
 
 
 

Redaktör: snidre   Stefan Carlsson © 2002-2020.
Publiserad: 2005-05-01 Upphovsrätt och ansvarsbegränsning
Senast ändrad: 2007-11-22 E-mail: snidre@yahoo.com